ПРОЕКТЪТ  ИВРИТ

10.02.2017 04:46 pm

ПРОЕКТЪТ ИВРИТ

Отне ни почти половин година да материализираме тази мечтa.

Идеята се роди след екскурзия до Обетованата земя. Израел е много повече от обезпокоителни новини и тънка ивица, земя без нефт. Той е пустиня превърната в оазис, дом на много националности и религии, “Небесно царство” за вярващите.

Символите на Иврит ме омагьосаха, когато видях надписа “Добре дошли в Йерусалим”. Трудни и красиви….трудни и красиви, като характерът на всяка жена. Не можеш просто да ги съчетаеш и да направиш буквален превод от друг език, символите не се свързват просто така в изречение, те се съчетават с любов, мисъл, знания и се изписват от дясно на ляво, какъвто шрифт не всеки компютър поддържа….Казах ви, “трудни и красиви”, като жените!

Повярвах, че зарядът от Светите места и природните чудатости могат да бъдат пресъздадени дори и в дреха. Нещо любимо и черно, но и леко прозрачно и за контраст с надпис, изтъкващ най-великото чувство, на което е способен човек, ЛЮБОВТА. Тя е във всеки от нас и ако го забравяте, то напомняйте си го, това ще ви кара всеки път да се усмихвате.

Така се роди Органза Блузон HEBREW, ONE SIZE, защото жената е много повече от размер, тя е любовта и характера, който носи - “труден и красив” !

 

П.С.: При престоят ми в Израел усилено търсих и къде е акустирал Балеан (Орландо Блуум в “Небесно Царство”) .….. не успях да го открия, но запазих любовта ;)

 

Искрено благодарим на екипа, който се ангажира с надписа на Иврит, така че той да отрази нашите вълнения и желания: Даниела Иванова и Мадлен Николов - жестоки сте! .....и моля звъннете, ако видите Балеан в Тел Авив.

Кадер Чавушоглу, който успя да го изрисува вярно и се съобрази с всички интервали, извивки и наши прищевки.

 

Обичайте се, обичаме ви !

RED DECOCT TEAM

Коментари

Мария
Мария 11.09.2018 Тази блуза с надписа на иврит продава ли се и каква е цената.Благодаря.

Остави коментар

Новини

Новини

ПРОЕКТЪТ ИВРИТ

ПРОЕКТЪТ ИВРИТ

Отне ни почти половин година да материализираме тази мечтa. Идеята се роди след екскурзия до Обетованата земя. Израел е много повече от обезпокоителни новини и тънка ивица, земя без нефт. Той Отне ни почти половин година да материализираме тази мечтa. Идеята се роди след екскурзия до Обетованата земя. Израел е много повече от обезпокоителни новини и тънка ивица, земя без нефт. Той 2017-02-10T16:58:21+02:00 ПРОЕКТЪТ  ИВРИТ

<p>Отне ни почти половин година да материализираме тази мечтa.</p> <p>Идеята се роди след екскурзия до Обетованата земя. Израел е много повече от обезпокоителни новини и тънка ивица, земя без нефт. Той е пустиня превърната в оазис, дом на много националности и религии, &ldquo;Небесно царство&rdquo; за вярващите.</p> <p>Символите на Иврит ме омагьосаха, когато видях надписа &ldquo;Добре дошли в Йерусалим&rdquo;. Трудни и красиви&hellip;.трудни и красиви, като характерът на всяка жена. Не можеш просто да ги съчетаеш и да направиш буквален превод от друг език, символите не се свързват просто така в изречение, те се съчетават с любов, мисъл, знания и се изписват от дясно на ляво, какъвто шрифт не всеки компютър поддържа&hellip;.Казах ви, &ldquo;трудни и красиви&rdquo;, като жените!</p> <p>Повярвах, че зарядът от Светите места и природните чудатости могат да бъдат пресъздадени дори и в дреха. Нещо любимо и черно, но и леко прозрачно и за контраст с надпис, изтъкващ най-великото чувство, на което е способен човек, <strong>ЛЮБОВТА</strong>. Тя е във всеки от нас и ако го забравяте, то напомняйте си го, това ще ви кара всеки път да се усмихвате.</p> <p>Така се роди Органза Блузон <strong>HEBREW</strong>, <strong>ONE SIZE</strong>, защото жената е много повече от размер, тя е любовта и характера, който носи - &ldquo;труден и красив&rdquo; !</p> <p>&nbsp;<img src="https://cdncloudcart.com/1228/files/image/fullsizerender22.jpg" alt="" width="254" height="318" /></p> <p>П.С.: При престоят ми в Израел усилено търсих и къде е акустирал Балеан (Орландо Блуум в &ldquo;Небесно Царство&rdquo;) .&hellip;.. не успях да го открия, но запазих любовта ;)</p> <p>&nbsp;</p> <p>Искрено благодарим на екипа, който се ангажира с надписа на Иврит, така че той да отрази нашите вълнения и желания: Даниела Иванова и Мадлен Николов - жестоки сте! .....и моля звъннете, ако видите Балеан в Тел Авив.</p> <p>Кадер Чавушоглу, който успя да го изрисува вярно и се съобрази с всички интервали, извивки и наши прищевки.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Обичайте се, обичаме ви !</p> <p><strong>RED DECOCT TEAM</strong></p>

Мария Мария

2018-09-11T08:35:04+03:00
Тази блуза с надписа на иврит продава ли се и каква е цената.Благодаря.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки